Una Altra Fantasia d'Hivern.

Com Va Començar. L'Ella.Era l'última nit de l'any. S'havien arreglat per anar a sopar amb els seus amics i celebrar l'entrada del nou any. Havien quedat en un restaurant i van sortir accelerats. Com sempre, arribaven tard.


La taula era rectangular i llarga. L'Ella estava asseguda enfront d'ell i no va deixar de jugar amb els seus peus per sota la taula durant tot el sopar. Entre el primer plat i el segon, l'Ell va tirar amb descuit la forquilla al terra. En recollir-la va aprofitar per colar-se sota la taula i donar un parell de mossegades a la cuixa de l'Ella. Allà on acaba la minifaldilla.

I va arribar el moment dels regals. El típic. Complements de vestir com a mocadors, cinturons o carteres. A algun i a alguna els va tocar roba interior. I quan li va arribar el torn a l'Ell, va treure de la butxaca un paquetet rectangular i l'hi va oferir a l'Ella.

Agafant-la amb la mà esquerra, va desembolicar el paper molt nerviosa i va obrir la capseta. De l'interior va treure una cosa semblat a un tub de desodorant, però més curt i arrodonit pels extrems, de plàstic rígid blau.

-Què éeees? -va preguntar estranyada i curiosa.

La seva amiga de la cadira del costat va exclamar: "És un ou sorpresa!". I es va posar a riure.


L'Ell va deixar durant un moment que augmentés la curiositat i, dirigint-se a l'Ella, li va dir: "És un ou de la felicitat". La ganyota d'ella li va fer petar de riure. Com un ressò, les paraules "ou de la felicitat" van recórrer la taula de banda a banda. I l'ou va anar passant de mà en mà provocant comentaris de tot tipus. Que si perquè servia, que com s'utilitzava, que quins poders tenia... fins que algú, en veu alta, va preguntar: "i a on s'ha de guardar?".

-A la cuina! -van contestar de l'altre costat.

-No, aquestes coses es posen al rebedor de la casa -van dir des de més a prop.

L'Ell va agafar l'ou i mostrant-lo en alt va sentenciar: "Es col·loca dins del cos...".


Silenci total a la taula. Més estranyesa en la cara de l'Ella fins que va començar a posar-se vermella com un tomàquet i van començar a sonar riures i comentaris més pujats de to a dreta i esquerra. L'Ell, continuant, els va dir:

-És semblant a una bola xinesa i serveix pel mateix.

A partir d'aquell moment, la taula es va convertir en un murmuri de preguntes i explicacions de les qualitats i del funcionament de les boles xineses i d'altres "aparells lúdics". Que dins de l'ou es col·locaven unes boles i en moure's produïen copets... que s'hi ficava un glaçó...


Van acabar la vetllada en el restaurant i es van dirigir a un pub musical. Dins del local la música sonava amb força i la llum era molt tènue. L'Ell i l'Ella van anar cap a la barra per demanar consumició. Entre amics que venien i s'anaven, converses curtes, petons més o menys apassionats i "jocs de mans", anava passant el temps. Després d'anar i tornar del servei, l'Ell es va apropar a l'orella de l'Ella i li va murmurar:

-Vols jugar?

Ella, mostrant mig somriure i girant el cap, mirant-lo, va preguntar:

-A què?

Ell, traient l'ou de la butxaca de la jaqueta, l'hi va posar a la mà. Ella, notant pel pes que l'ou ara no era buit, el va tornar a mirar esbossant mig somriure. Ell, sense donar-li temps a dir res, va tornar a apropar-se a la seva orella i li va dir:

-Posa-te'l.


(...)

https://www.facebook.com/mania.bugs?fref=ts
https://twitter.com/ManiaBugs
mailto:maniabugs@maniabugs.com?subject=Contacte%20ManiaBugs
Home.html

AVÍS!: les seccions “Fotos” i “Què va passar” tenen SPOILERS

http://es.maniabugs.com/Otra_Fantasia_de_Invierno.html

Comprar

http://regalaconuncuento.maniabugs.com/p1706178-una-altra-fantasia-dhivern-i-com-va-comencar-erotic.html