Fantasia Urbana.


El dia de l'avaria.


Era mig matí d'un dia molt assolellat. El Delcotxe estava aturat en un semàfor al costat de la Plaça. Anava mirant al seu voltant esperant que es posés verd. Hi havia molta gent caminant d'un costat a l'altre. Alguns passejaven, d'altres corrien, entraven i sortien dels edificis...

Al parc de la Plaça la gent estava més tranquil·la. Hi havia algun nen jugant, mares passejant amb els seus fills, avis jugant a petanca...

El Delcotxe es va fixar en un home assegut en un banc proper que semblava que tirava cartes a dins d'un barret. En aquell moment va sentir una botzina, es va adonar que el semàfor estava verd i va arrencar. Però als dos metres el cotxe es va aturar en sec, com si s'hagués calat el motor. Va provar d'engegar-lo però no volia arrencar. Es van començar a sentir botzines i, llavors, va baixar del cotxe per intentar empènyer-lo fins a la cuneta.

El Delbanc, que estava assegut en un banc del parc llençant cartes a un barret, sentint les botzines i veient com el Delcotxe intentava empènyer el seu vehicle, es va aixecar i va anar a ajudar-lo. Entre tots dos van aconseguir apartar el cotxe de la circulació. El Delcotxe va donar-li les gràcies i el Delbanc va tornar al parc a practicar el seu "esport" preferit.

Al cap d'una estona, el Delcotxe seia al seu costat.

-Necessita ajuda? -va preguntar el Delbanc-

-No, gràcies -va contestar el Delcotxe-. Ja he trucat a l'assistència i vindran a recollir el cotxe.

-Sempre és un disgust que les màquines fallin... -va comentar el Delbanc.

El Delcotxe, veient la dedicació del Delbanc amb les cartes i comprovant com una darrere l'altra queien a dins del barret, amb una mica de sorna va comentar:

-Què?... és difícil ficar-les?

-Amb una bona tècnica i experiència... -va contestar el Delbanc-. Tingui, provi! -va oferir al seu interlocutor.

El Delcotxe va agafar les cartes i el Delbanc es va posar a l'altre costat del banc per deixar al seu company provar la seva destresa. Les cartes sortien de la mà del Delcotxe i arrivaven al terra, al banc, als matolls de darrere, espantaven els coloms... Alguna inclús sortia disparada cap enrere posant en perill els ulls del Delbanc. Però cap va caure dins del barret.

Fotos

https://www.facebook.com/mania.bugs?fref=ts
https://twitter.com/ManiaBugs
mailto:maniabugs@maniabugs.com?subject=Contacte%20ManiaBugs
Home.html

AVÍS!: les seccions “Fotos” i “Què va passar” tenen SPOILERS

http://es.maniabugs.com/Fantasia_Urbana.html

Comprar

http://regalaconuncuento.maniabugs.com/p1706177-fantasia-urbana-faula.html