Fantasia Màgica.Havien fet un pla i tots els exploradors estaven d'acord. Però quan arribava el moment sempre hi havia algun explorador que no podia o no li deixaven les seves obligacions. Així doncs, el Granexplorador va posar un límit. I quan va arribar el dia, ja no va haver-hi excuses. Però només la meitat dels exploradors va poder iniciar l'aventura.

Així doncs, es van pujar al Capgros i es van dirigir a Latevaciutat a descobrir Monmàgic.


Van haver de pujar pels carrers de Latevaciutat fins arribar a una cosa semblant a una estació de tren. Baixant del Capgros van arrencar a córrer, ja que van veure un Trenescala a punt de partir cap a Monmàgic. Van pujar en ell i es van disposar a iniciar el seu viatge molt nerviosos i excitats. El viatge no va durar massa.


En sortir del Trenescala i entrar a Monmàgic, en  Granmag els va fer caure en una Trampagàbia. I van ser enlairats cap al cel, atrapats entre barrots.


(…)


I va ser un cop asseguts que les parets de la cova es van obrir i la carrossa, travessant la roca, es va endinsar en el cel, que de sobte va aparèixer més blau i net que mai abans, il·luminat per un sol radiant. Per sota de la carrossa i a gran distància, es veien els paisatges que havien travessat a Monmàgic i, molt més lluny, s'endevinaven els edificis i cases de Latevaciutat, coberta per una feble boirina que la feia aparèixer borrosa davant els seus ulls.

https://www.facebook.com/mania.bugs?fref=ts
https://twitter.com/ManiaBugs
mailto:maniabugs@maniabugs.com?subject=Contacte%20ManiaBugs
Home.html

AVÍS!: les seccions “Fotos” i “Què va passar” tenen SPOILERS

http://es.maniabugs.com/Fantasia_Magica.html

Comprar

http://regalaconuncuento.maniabugs.com/p1706175-fantasia-magica-infantil.html