Reflexions.


Pot causar sorpresa que el llibre estigui dedicat a dones. Només a dones. Encara que algun conte no estigui relacionat amb una dona, bàsicament és un llibre dedicat a dones. I això porta a moltes altres preguntes. Però gairebé totes les puc contestar amb una sola resposta: sempre he preferit una conversa amb una dona que una amb un home. I sempre he tingut moltes més amigues que amics.

Per això vaig buscar contactar amb dones i intentar fer amistat amb elles. Però quan vaig adonar-me de com de difícil era tenir una relació sincera amb una dona sense anar més enllà, vaig començar a dubtar de seguir fent amistats... Vaig acabar amb gairebé totes les relacions i enamorat d’una.

Això m’ha portat a preguntar-me moltes vegades sobre la “amistat verdadera i sincera”. L’amic de la infància... és el principal candidat a ser una amistat verdadera i sincera? Tothom coneix o ha sentit una amistat verdadera i sincera? Existeix, realment, la amistat verdadera i sincera?

Si, per exemple, aquest sentiment o sensació, la tens amb la teva parella... aleshores, no és amor?

Fins a quin punt un home i una dona, o dos dones, o dos homes, poden tenir aquest tipus d’amistat sense arribar a ser amor?

Tots aquests interrogants m’acompanyaven durant el meu periple per les amistats i les relacions detallades en aquest llibre. I van quedar sense resposta, però amb un final feliç: amistat verdadera i sincera, molt sincera, amb el meu amor, l’Alicia.

Ara es podria dir que la meva amistat verdadera i sincera es basa en mimar i cuidar a la meva dona, convertint-la en la enveja de la resta de dones del planeta.

https://www.facebook.com/mania.bugs?fref=ts
https://twitter.com/ManiaBugs
mailto:maniabugs@maniabugs.com?subject=Contacte%20ManiaBugs
Home.html
http://es.maniabugs.com/Del_Autor.html